1 aug. 2012

Fotbollsmatch ♥

HejsanSvejsan

Som jag skrev i mitt forra inlagg sa har bade jag och Aino borjat spela i skolans fotbollslag, eller vi har varit med i laget i cirka tva veckor nu. Fotboll ar bland det roligaste jag vet och jag blev overlycklig nar jag fick reda pa att de hade ett lag har pa Rag(forkortning av Rangitikei College). Har redan spelat tva matcher, eller forsta matchen sa spelade jag bara tio minuter eftersom jag fick kanonjatteakutont i magen och knappt kunde springa alls (det gick over. hehe). Andra matchen som vi hade forra lordagen fick jag spela fran avspark till slutsignalen och tydligen sa har ingen sapass ny elev/spelare fatt det sa tidigt forut. Hihi blev lite stolt nar Coach Olsen sa att jag blev Player of the day.

Idag spelade vi i alla fall emot St.Bernards, ett lag som kommer i fran Wellington(tror jag) och varje ar aker de runt pa en liten tour och moter olika skollag. De ar ett elitlag (Om man tanker Nya Zeelandska lag) med 18-ariga/19-ariga killar som i princip alltid vinner sina matcher. Idag var inget undantag, haha vi forlorade med 10-0... Men det ar tydligen 3 poangs forbattring an forra aret sa whoot whoot. Eftersom det osregnade igar natt sa var planen helt forstord, det var som att springa runt i en lerpol. Nya Zeelandsk fotboll ar mycket mesigare an Svensk fotboll vad det galler vad man far och inte far gora, brutal som jag ar sa gar jag in lite for tufft i en duell om en nickboll sa en utav spelarna i motstandarlaget ramlade, det roliga var att alla bara blev jatteimponerade av att jag som tjej vagade ta for mig och resten utav matchen sa skamtade alla med mig om just det dar haha.

Efter matchen sa ar akte St.Bernards laget med tillbaka till Rag for att fika och socialisera lite eller vad man sager, vi tackade varandra for en bra match och allt sant dar kul. Sen sa fick vi pa Rag en varsin pin som det stod Rangitikei College vs. St.Bernards pa, lite kul minne. Coacherna i bada lagen fick halla tacktal och det var jattekul nar St.B's coach staller sag upp och berommer hela laget for hur duktiga vi ar som ett team och att det ar kul att se ett lag som verkligen spelar tillsammans for att sen avsluta med: Att se sa har duktiga tjejer, speciellt den har duktiga tjejen fran Sverige(pekar pa mig) du spelade verkligen en toppenmatch och forvanade oss alla  med att inte vara radd for att verkligen kampa. (eller nagot liknande) 

Nar de fick reda pa att jag var fran Sverige sa kom en utav killarna i laget fram till mig helt overlycklig och borjade forklara sin karlek till Basshunter och fragade mig om jag kande till laten " Boten Anna" haha har har vi bra musiksmak...*host*host* nej men lite kul var det och alla i laget var jattetrevliga sa det var en rolig upplevelse.

Efter fika? saken sa fick jag, Aino, T och Dane skjuts hem utav Emma( Som precis fatt sitt full-license, helt galet najs ju) anda fram till varan infart. 

Foresten forlat om det jag skriver ibland blir lite rorigt, det ar svart att skriva utan de tre svenska bokstaverna...haha tankte skriva dem sen kom jag pa att jag inte hade dem och att det var det som var problemet. 

I helgen sa ska hela familjen aka till Palmy sa jag, Aino och Yuki tankte passa pa att shoppa lite eftersom att palmy ar det narmsta till storstad vi har har i Marton. ♥ Har nedan har ni lite bilder som vi tog i skolan idag, vi skulle ta med kameran till M-ART for att ta lite kuliga bilder men det slutade med att jag Aino och Amanda( En annan utbytesstudent fran Sverige) bara gick runt och gjorde annat, Amanda gillar dock inte att vara med pa bild.





Ber om ursakt for min pose, haha har man trakigt sa har man. 










Stolthet. 
 Och jajamensan, bilderna AR tagna pa skoltoaletten, sa nu har ni sett den ocksa.


FRED UT♥ , p.s vad vill ni lasa om tossebarn? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar